SafeNet Luna SA HSM

 SafeNet Network HSM

SafeNet Network HSM (Luna SA) –  solutia ideala pentru companiile care necesită un nivel foarte ridicat de securitate pentru stocarea si managementul cheilor criptografice. Fiind HSM-uri cu spectru larg de utilizare, SafeNet Network HSM pot fi uşor integrate într-o gamă largă de aplicaţii pentru a accelera operaţiunile criptografice, securiza ciclul de viaţă al cheilor criptografice fiind baza de securitate pentru intrega infrastructura criptografica a Dvs.

Modelul SafeNet HSM : chei stocate in hardware

SafeNet Network HSM este cel mai de încredere “multi-purpose” HSM de pe piaţă în mare parte din cauza abordarii unice de a proteja cheile criptografice. Spre deosebire de alte metode de stocare cheie care muta cheile criptografice în afara HSM într-uSafenet-HSM-1n strat de”încredere”, abordare Safenet “keys-in-hardware” protejează întregul ciclul de viata al cheilor în interiorul securizat al HSM fiind certificat si validat FIPS 140-2. Această metodă asigură protejarea cheilor criptografice atat fizic cat si şi logic de SafeNet HSM.

Securitate scalabila pentru mediile virtuale si cloud

SafeNet Network HSM pot fi separate în pana la 100 partiţii criptografice izolate, fiecare partiţie acţionand ca si cand aceasta ar fi un HSM independent. Astfel se oferă o cantitate enorma de scalabilitate şi flexibilitate, un singur HSM putand acţiona ca trust-root care protejează ciclului cheilor criptografice a sute de aplicatii dependente.
SafeNet-HSM-Luna-SA
SafeNet Network HSM este disponibil în două modele performante:

Safenet HSM 7000 şi SafeNet HSM 1700.SafeNet-Network-HSM-1700-700-Model

SafeNet Network HSM 7000 este un HSM cu perfomanta de top, oferind  performanta de top in clasa sa pentru un spectru larg de algoritmi inclusiv ECC, RSA şi tranzacţiile simetrice. Este capabil sa gestioneze 7000 tranzactii RSA-1024 bits pe secunda. SafeNet Network HSM 7000 contine si doua surse de alimentare, hot-swap, pentru a asigura o performanta neintrerupta, fara down-time.

Varianta HSM 1700 varianta include o singură sursă de alimentare şi este capabil de 1700 tranzacţii RSA-1024 de biţi pe secundă.
Brosura tehnica SafeNet Network HSM

SafeNet-logo

Solicita o oferta de pret personalizata